Opstarten beroepingswerk wijkgemeente Prinses Julianakerk

Op dit moment worden er voorbereidingen getroffen voor het opstarten van het beroepingswerk voor een nieuwe predikant in onze wijkgemeente. Één van de aspecten die we nodig hebben om een predikant te kunnen beroepen is een profielschets. De profielschets geeft een duidelijk beeld van de kerkelijke en burgerlijke gemeente, de wijkgemeente Prinses Julianakerk en de verwachtingen die we als gemeente hebben als het gaat om onze nieuwe predikant.

Op D.V. donderdag 23 april en donderdag 30 april vonden er twee gemeenteavonden plaats die via internet en kerkradio waren te volgen. Op deze avonden is het concept profielschets gepresenteert aan de gemeente en zijn vragen vanuit de gemeente behandeld en verder toegelicht.

Gemeente avond terug kijken:

• Klik hier om de gemeente avond van 23 april terug te kijken.
  • Klik hier om de gemeente avond van 30 april terug te kijken.

Voor meer informatie over de voortgang verwijzen we u naar de weekbrief of Scheveningse Kerkbode.

Bekijk concept-profielschets