Presentatie: Isabel Tuit
Gerben-Jan Vos en Frank Willemse

Er zijn 2 uitvoeringen
aanvang 19:00 uur en aanvang 21:00 uur

Live te volgen via internet en kerkradio
Live mee kijken

Klik hier als je financieel wilt bijdragen aan de kerk. (Eenvoudig via een tikkie)

Foto reportage: Bevestigingsdienst ambtsdragers 27 september

Foto reportage: Diensten: mei – september

2.0 dienst – 13 september 2020

2.0 dienst – 12 Juli 2020

Bevestigingsdienst ambtsdragers – 5 juli 2020

2.0 dienst – 17 mei 2020

Foto`s zijn gemaakt door Arie Bal.

Opbrengst kibbeling actie PJK

Zaterdag vond er de kibbeling actie plaats op het plein voor de Prinses Julianakerk plaats. De opbrengst van deze actie bedraagt € 1010,15. Namens de wijkkerkenraad bedankt voor uw bijdragen en deelname aan deze actie! Het bedrag komt ten goede aan de wijkkas.

Laatste Muzikale avond – 24 juni in beeld en geluid

De afgelopen maanden verzorgde Gerrit Hoek en Frans van Riessen wekelijks het muzikaal moment op de woensdag avond. Deze avonden werden met veel plezier door vele gemeente leden beluisterd. De laatste muzikale avond van 24 juni is hier te bekijken en te beluisteren.

Wij zijn Gerrit Hoek (trompet), Frans van Riessen (orgel) Anneke Grootveld (verbindende teksten en gedicht), Piet Grootveld (bas), Greet van den Berg (Dwarsfluit) en Jacomina van der Plas (sopraan) dankbaar voor het wekelijkse muzikaal moment met mooie, bekende en aansprekende liederen!

Klik hier om de uitzending te bekijken:

Vijf kerken op Scheveningen luiden klokken voor de vijf omgekomen surfers

Vijf Scheveningse kerken zullen vanavond woensdag 13 mei stilstaan bij de vijf jonge surfers die bij het drama bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen zijn omgekomen.

Afgelopen maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er meerdere personen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd in de problemen waren gekomen. Inmiddels weten we dat er vijf surfers zijn omgekomen. Scheveningen is aangeslagen en rouwt om dit verlies.

De H. Antonius Abtkerk, de Nieuwe Badkapel, de Bethelkerk, de Prinses Julianakerk en de Oude Kerk luiden om 19.00 uur vijf minuten hun kerkklokken ter nagedachtenis aan deze vijf jonge mensen en als blijk van steun en medeleven aan de nabestaanden.

#scheveningenrouwt

Vragen of opmerkingen
Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van de gemeente avonden? Stel deze dan via mail@prinsesjulianakerk.nl

Wilt u een naam voordragen van een predikant in het kader van het beroepingswerk? Vul dan dit formulier in en stuur deze aan preekvoorziening@prinsesjulianakerk.nl.