Bezoek van Erediensten in de Prinses julianakerk

Met ingang van zondag 26 juli 2020 zullen de kerkdiensten weer toegankelijk zijn. Deze
openstelling zal in fases gebeuren. Klik hier voor meer informatie.

Laatste Muzikale avond – 24 juni in beeld en geluid

De afgelopen maanden verzorgde Gerrit Hoek en Frans van Riessen wekelijks het muzikaal moment op de woensdag avond. Deze avonden werden met veel plezier door vele gemeente leden beluisterd. De laatste muzikale avond van 24 juni is hier te bekijken en te beluisteren.

Wij zijn Gerrit Hoek (trompet), Frans van Riessen (orgel) Anneke Grootveld (verbindende teksten en gedicht), Piet Grootveld (bas), Greet van den Berg (Dwarsfluit) en Jacomina van der Plas (sopraan) dankbaar voor het wekelijkse muzikaal moment met mooie, bekende en aansprekende liederen!

Klik hier om de uitzending te bekijken:

Kerkdiensten in de Prinses Julianakerk

Wij hopen nu met de versoepeling van de regels van overheid, RIVM en PKN een volgende fase in te gaan met perspectief op het houden van kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten.

Meewerken aan kerkdiensten in de Prinses Julianakerk

Opbrengst PJK Haring actie

Vandaag heeft bij de Prinses Julianakerk voor de eerste keer de PJK haring actie plaatsgevonden. De actie is een groot succes! Al snel stond er een rij van kopers voor deze heerlijke lekkernij die ter plaatse vakkundig werd schoongemaakt. Iedereen wachtte in het zonnetje geduldig op zijn beurt. Alles met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Het plein bij de kerk was versierd met vlaggetjes en dat gaf een feestelijke uitstraling. Omstreeks 12:45 uur waren alle haringen verkocht.

De verkoop van de haringen heeft een mooi resultaat opgebracht van:

€ 1311 netto

Dank gaat uit naar de organisatie en naar het gemeentelid die de haring kosteloos ter beschikking heeft gesteld.

De volledige opbrengst van deze haring actie is bestemd voor de wijkgemeente Prinses Julianakerk.

Muzikale avond – 27 mei bekijken

Klik hier om de uitzending te bekijken: https://prinsesjulianakerk.nl/muzikale-avond-27-mei

Veel kijk plezier!

Vijf kerken op Scheveningen luiden klokken voor de vijf omgekomen surfers

Vijf Scheveningse kerken zullen vanavond woensdag 13 mei stilstaan bij de vijf jonge surfers die bij het drama bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen zijn omgekomen.

Afgelopen maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er meerdere personen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd in de problemen waren gekomen. Inmiddels weten we dat er vijf surfers zijn omgekomen. Scheveningen is aangeslagen en rouwt om dit verlies.

De H. Antonius Abtkerk, de Nieuwe Badkapel, de Bethelkerk, de Prinses Julianakerk en de Oude Kerk luiden om 19.00 uur vijf minuten hun kerkklokken ter nagedachtenis aan deze vijf jonge mensen en als blijk van steun en medeleven aan de nabestaanden.

#scheveningenrouwt

Online gemeente avond – 23 en 30 april om 20.00 uur

Op D.V. donderdag 23 april en donderdag 30 april vonden er twee gemeenteavonden plaats die via internet en kerkradio waren te volgen.

Gemeente avond terug kijken:

• Klik hier om de gemeente avond van 23 april terug te kijken.
  • Klik hier om de gemeente avond van 30 april terug te kijken.
Bekijk profielschets

Vragen of opmerkingen
Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van de gemeente avonden? Stel deze dan via mail@prinsesjulianakerk.nl

Wilt u een naam voordragen van een predikant in het kader van het beroepingswerk? Vul dan dit formulier in en stuur deze aan preekvoorziening@prinsesjulianakerk.nl.

Collecte en donaties

Voor collecte, donatie en giften, klik hier onder op de button:
collecte/donatie