Storing online meekijken – dienst 18 oktober

Helaas ondervonden we vanmorgen (zondag 18 oktober) een storing waardoor er geen beelden van deze dienst beschikbaar zijn. Wel kunt u de kerkradio uitzending terug luisteren via deze link https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11269. Excuses voor het ongemak!

Wil jij in het mediateam?

Lees de vacature

Aanmelden bijwonen  en naar kerkdienst

Meld u uiterlijk vrijdag vóór 21.00 uur aan via onderstaande knop, als u aankomende zondag de kerkdienst wilt bezoeken. Bekijk bij ‘Meer informatie’ welke maatregelen en regels er gelden rondom de Erediensten.

Aanmelden voor bijwonen kerkdienst Meer informatie

Kerkdiensten bekijken of beluisteren

Klik hieronder op de buttons om uitzendingen live te bekijken, terug te kijken of klik op kerkradio om kerkdiensten te beluisteren.

Wilt u een donatie of gift geven? Klik dan op de knop collecte.

Actie schoenendoos

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom willen wij als wijkgemeente graag mee doen aan de Schoenendoosactie. Zie ook het bericht in de nieuwsbrief en in folder welke via onderstaande link is te bekijken.

Bekijk de folder

Meedoen? Vraag het aan de leden van de wijkkerkenraad hoe u mee kan doen. Alle hulp is van harte welkom!

Foto reportage: Bevestigingsdienst ambtsdragers 27 september

Foto reportage: Diensten: mei – september

2.0 dienst – 13 september 2020

2.0 dienst – 12 Juli 2020

Bevestigingsdienst ambtsdragers – 5 juli 2020

2.0 dienst – 17 mei 2020

Foto`s zijn gemaakt door Arie Bal.

Opbrengst kibbeling actie PJK

Zaterdag vond er de kibbeling actie plaats op het plein voor de Prinses Julianakerk plaats. De opbrengst van deze actie bedraagt € 1010,15. Namens de wijkkerkenraad bedankt voor uw bijdragen en deelname aan deze actie! Het bedrag komt ten goede aan de wijkkas.

Laatste Muzikale avond – 24 juni in beeld en geluid

De afgelopen maanden verzorgde Gerrit Hoek en Frans van Riessen wekelijks het muzikaal moment op de woensdag avond. Deze avonden werden met veel plezier door vele gemeente leden beluisterd. De laatste muzikale avond van 24 juni is hier te bekijken en te beluisteren.

Wij zijn Gerrit Hoek (trompet), Frans van Riessen (orgel) Anneke Grootveld (verbindende teksten en gedicht), Piet Grootveld (bas), Greet van den Berg (Dwarsfluit) en Jacomina van der Plas (sopraan) dankbaar voor het wekelijkse muzikaal moment met mooie, bekende en aansprekende liederen!

Klik hier om de uitzending te bekijken:

Vijf kerken op Scheveningen luiden klokken voor de vijf omgekomen surfers

Vijf Scheveningse kerken zullen vanavond woensdag 13 mei stilstaan bij de vijf jonge surfers die bij het drama bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen zijn omgekomen.

Afgelopen maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er meerdere personen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd in de problemen waren gekomen. Inmiddels weten we dat er vijf surfers zijn omgekomen. Scheveningen is aangeslagen en rouwt om dit verlies.

De H. Antonius Abtkerk, de Nieuwe Badkapel, de Bethelkerk, de Prinses Julianakerk en de Oude Kerk luiden om 19.00 uur vijf minuten hun kerkklokken ter nagedachtenis aan deze vijf jonge mensen en als blijk van steun en medeleven aan de nabestaanden.

#scheveningenrouwt

Vragen of opmerkingen
Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van de gemeente avonden? Stel deze dan via mail@prinsesjulianakerk.nl

Wilt u een naam voordragen van een predikant in het kader van het beroepingswerk? Vul dan dit formulier in en stuur deze aan preekvoorziening@prinsesjulianakerk.nl.

Collecte en donaties

Voor collecte, donatie en giften, klik hier onder op de button:
collecte/donatie