Beamer in de PJK

Het heeft even geduurd maar het gaat nu toch echt gebeuren! De Prinses Julianakerk krijgt een beamer. De beamer wordt op donderdag 6- en vrijdag 7 april geïnstalleerd. De installatie wordt uitgevoerd door de firma Video Schaay uit Rotterdam. De vertrouwde liturgieborden zullen daardoor overbodig worden. De te zingen liederen en de teksten zullen voortaan op de twee schermen aan weerszijden van de kerk worden geprojecteerd. De kosten voor de beamer worden voor elk 1/3 deel gedragen door Fonds Prinses Julianakerk, Wijkvereniging Bid en Werk en Wijkvereniging Thabor.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste jongeren die het leuk vinden en hun creativiteit willen laten zien door de diensten samen met de voorganger voor te bereiden voor de beamer. Het liefst zoeken we een aantal jongeren die samen een “beamteam” willen vormen. Spreekt dit jou aan, meldt je dan aan bij Anneke Grootveld (famgrootveld@kpnmail.nl).