Nieuwe Website PJK

Na afloop van de ochtenddienst op zondag 28 mei 2017 werd de nieuwe website van de PJK in gebruik genomen. Dat gebeurde door ouderling Corrie Spaans die door een druk op de knop het startsein gaf. In de minuten daarna werd een filmpje vertoont. De nieuwe website is overzichtelijker en biedt meer mogelijkheden om de website in de toekomst verder uit te bouwen. Met ook een nieuwe website wil de PJK een bijdrage leveren aan vernieuwing in onze wijkgemeente en daarbij gebruik te maken van nieuwe kansen. Dit past in de ontwikkeling van “Gemeente zijn 2.0”. In de voorafgaande praatje memoreerde de voorzitter van de kerkenraad, Martin den Dulk, dat de website het visitekaartje is van de wijkgemeente: “ Organisaties waaronder kerken kunnen niet meer zonder. Met de website kunnen we laten zien wat de PJK te bieden heeft. Dat biedt kansen”.

Dank werd uitgesproken aan het adres van Leendert Spaans, Dennis Molenaar en Leon Pronk, die in het afgelopen ruim halfjaar belangeloos hun vrije tijd hebben opgeofferd voor de website van de PJK. Bij het verlaten van de kerk ontvingen alle kerkbezoekers een visitekaartje met daarop het web- en emailadres van de PJK.

U kunt de kerkdienst op 28 mei 2017 en de aansluitende ingebruikname van de nieuwe website terugluisteren via: www.prinsesjulianakerk.nl.

Heeft u tips of suggesties; laat het ons weten via: info@prinsesjulianakerk.nl.