Vakantie Bijbel Club

In de voorjaarsvakantie wordt er door de Prinses Julianakerk weer een Vakantie Bijbel Club (VBK) georganiseerd. Van woensdag 28 februari t/m vrijdag 2 maart staan de deuren van wijkgebouw Ons Centrum aan de Tesselsestraat 59 weer open. Het zullen drie vrolijkdagen zijn voor alle kinderen van de basisschool-leeftijd. Het thema dit jaar is “(T)op Survival!”. De deuren van Ons Centrum gaan op deze dagen om 9.45 uur open. Het programma is van 10.00 tot 12.00 uur. Om 12 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Ingrediënten van de VBK zijn ‘liedjes zingen, een Bijbelverhaal, poppenkast, sketch, knutselen, spel, pannenkoeken, gezelligheid en veel plezier’.
Op vrijdag 2 maart wordt er van 19.00 tot 20.00 uur met de kinderen aan afsluitingsavond georganiseerd voor ouders, opa’s en oma’s en geïnteresseerden. Op zondag 4 maart wordt er om 10.00 uur een vrolijke kerkdienst georganiseerd voor het hele gezin waarbij de rol van de kinderen centraal zal staan.